PostHeaderIcon Zeneletöltő programok ingyen

EASY MP3 DOWNLOADER ZENELETÖLTŐ PROGRAM.


 

 

A gyártó állítása szerint 100 millió zeneszám között kereshetünk, majd tölthetünk le a program segítségével.

 

 

 

 

EASY MP3 DOWNLOADER ZENELETÖLTŐ PROGRAM LETÖLTÉSE

 

 

Free Download Manager v3.8 (magyar)


 

 

Az ingyenes letöltéskezelő HTTP és FTP- támogatással rendelkezik. Alkalmas több szálon történő letöltésre, tárcsázó használatára és a gép automatikus kikapcsolására. A letöltések kategorizálhatóak, valamint tetszés szerint beállítható, hogy a böngészőt, vagy a vágólapot figyelje.

 

 

 

Free Download Manager v3.8 (magyar) LETÖLTÉSE

 

Ingyen MP3jam zeneletöltő programHa szeretjük a zenéket, akkor bizonyára sokszor keresünk kedvenc számainkra, előadóinkra a neten. Bár a Google-val is megtehetjük ezt, azonban egy célalkalmazással mégis csak jobban járunk, különösen ha azzal az alkalmazással még a letöltés is igen egyszerű.

Az ingyenes MP3jam program letöltése után a szokásos módon, az exe fájlra kattintva telepíthetjük. Az indítása után egy igazán egyszerű felületű ablak fogad, ez azonban ne tévesszen meg senkit, a mögötte húzódó szolgáltatás ugyanis igazán remek. Üssük be kedvenc előadónk, zeneszámunk nevét, és már kapjuk is a találatokat, ráadásul albumok szerint. Az egyes számokat azonnal lejátszhatjuk, vagy a lefelé mutató nyílra kattintva letölthetjük, sőt akár a teljes albummal kapcsolatban is választhatjuk a letöltési lehetőséget (balra).

A jobb felső sarokban látható fogaskerék ikonra kattintva jutunk a Beállítások menübe, ahol meghatározhatjuk, melyik mappába mentse el az MP3jam a zenéket, illetve hogy inkább rákérdezzen-e erre. A Download fül őrzi letöltéseinket, s innen bármikor megnyithatjuk azt a korábban letöltött számot, amit már a számítógépünk őriz.MP3jam program letöltése

 


Ingyenesen zeneletöltő program YouTube-hoz – Youtube Music Downloader 3.0.5

 

 

 

Töltsd le kedvenc zenéidet és konvertáld akár MP3, AVI, WMV, MOV, MP4 vagy 3GP formátumba.


 

 


Youtube Music Downloader 3.0.5 letöltése