PostHeaderIcon Névjegykártya készítő program letöltése

 

Program BusinessCards MX névjegykártyák létrehozásához és tervezéséhez . BusinessCards MX program segítségével egyszerűen és gyorsan megtervezhetők és kinyomtathatók a profi-névjegykártyák. A programot úgy tervezték, hogy a kezdő felhasználónak sem okoz problémát a szoftver kezelése. A tervezési eljárás, a kész elemek - amelyek elérhetők a programon belül (szöveg, ábrák, képek, hátterek) - összeállításából áll . A program előnye - a cégek és személyek adatainak mentési lehetősége, a későbbi névjegykártya tervezéshez. Programon belül, használhatunk névjegykártya mintákat, melyeket mi készítettünk vagy választhatunk a programhoz tartozó sablonok közül. 

A program körülbelül 750 névjegykártya-mintát tartalmaz.
A program ingyen letölthető, használható, de a szerkesztett névjegyekre "vízjelet" helyez. Ezt a vízjelet csak a program megvásárlói tudják eltávolítani. MI HIVATALOSAN ÉS JOGTISZTÁN MEGVÁSÁROLTUK A PROGRAMOT! Ezért az Ön által szerkesztett névjegykártyákat nyomdai minőségben ki tudjuk nyomtatni. 
 
 
 
 
 

Tervezze meg, és nyomtassa ki névjegykártyáját! A program az adatokat, képeket adatbázisban tárolja, és létrehoz egy katalógust is, így egyszerűen készíthet hasonló kártyákat legközelebb.

A kártyákon bmp, jpg, wmf, ico képeket elhelyezhet, vonalat, vagy téglalapot, kört rajzolhat, illetve 10 féle szöveget írhat.

Az előre elkészített sablonok alapján igen egyszerű új névjegy készítése, mely, ha jól sikerült, elmentheti új sablonként is.

Támogatás

Amennyiben programom használhatónak találja, és anyagilag is támogatná fenntartását, fejlesztését, rendelje meg telepítő CD-s változatát.

A CD ára minimum 2.000.-, azonban Ön nagyobb összeget is áldozhat rá.

A CD megrendeléshez kérem, küldje el e-mail-ben 
- a nevét, 
- a postázás címét, 
- az összeg megjelölését

jogállás ingyenes / teljes
platform Win32/ helyi, vagy hálózatos
jelenlegi verzió 2.2.2.37
fejlesztő rendszer / adatbázis Borland Delphi / Paradox 
 
 
 

 
 
Tetszőleges méretű nyomatok segítségével akár 10x10 méteres plakátokat is nyomtathatunk a programmal. Támogatja a BMP, GIF, JPG, WMF, EMF képformátumokat, illetve a lapolvasók használatát. Nyomtatási előnézet, nagyítás valamint méretre igazítás található még a programban.

Nyelv: magyar nyelvű
Jogállás: próbaverzió 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Az ingyenes Photo Card Maker segítségével egyéni üdvözőlapok készítése lehetséges egyszerűen. A szerkesztést nagyban megkönnyíti a szoftverban található, illetve a fejlesztő weboldaláról letölthető tucatnyi előre elkészített sablon: karácsony, Karácsony, valentin nap, esküvő, évforduló vagy nyaralás témákban. A sablonokba beilleszthetünk saját képeket, feliratokkal láthatjuk el.
Támogatott képformátumok  JPEG, BMP, PNG.

Nyelv: idegen nyelvű
Jogállás: teljes verzió

 
 
 

 
 
Könnyen használható névjegykártya-, levélpapír-, és borítékszerkesztő, amely egy varázsló segítségével vezet végig a szerkesztés összes fázisán. A programban találhatunk egy adatbázist, a fontosabb nevek és címek tárolására, illetve egy egyszerű rajzeszköz is megtalálható a Print Designer GOLD-ban.

Nyelv: idegen nyelvű
Jogállás: próbaverzió

 
 
 
 
 
 

 
Egyszerűen kezelhető ingyenes névjegykártya-szerkesztő, ami egy beépített varázsló segítségével vezet végig a teljes szerkesztési műveleten és a megfelelő layout kiválasztásában.A szoftver jobboldalán az eszközkészleteket találjuk (képek, logok beszúrása, illetve a rajzeszközöket), míg a bal részén a beviteli mezők kitöltésére, valamint finomabb beállításokra van lehetőségünk. A speciális nyomtatási lehetőségnek köszönhetően pedig optimális nyomtatást tesz lehetővé. Az Easy Card Creator FREE Edition korlátozása, a teljes változathoz képest annyiban áll, hogy nem tartalmaz előre beépített kész sémákat, templateket. Névjegykártya mellett más területre is felhasználható.


Nyelv: idegen nyelvű
Jogállás: teljes verzió