PostHeaderIcon Grafikai programok ingyen


Grafikai Program Letöltés
Ingyen Autocad tevező letöltés

 

Ingyen letölthető a piacvezető tervező, rajzoló Autocad program trial verziója, vagy ha nincs kedved letölteni, ingyen postázzák CD-n. Rajzold meg és tervezd át a kerted, házad, vagy lakásod. Tervezz bútort, gépet, vagy járművet. Bármit amit eddig papíron terveztél, most megtervezheted számítógépen. A rajzolás sokkal gyorsabbá válik, könnyen hozhatsz létre új elemeket, módosíthatsz méreteket, elmentheted, nyomtathatod, egyszóval bármit csinálhatsz a rajzoddal. Nem kell többé papír, ceruza és radír.

 

 Ingyen Autocad 2012  tevező letöltését ITT találod!

AAutoCad LTD 2012  próbaverzió letöltés ITT!

 
 
Ingyen névjegykártya tervező letöltés

 

Tervezd meg saját névjegykártyádat az ingyen letölthető Business Card Creator 5 programmal. Könnyen kezelhető névjegy tervezőben számos sablon segít az indulásnál, magad határozhatod meg a névjegyed méretét színeit, betűtípusát és a szöveg elrendezését. Ha kész vagy a névjegyeddel, elmentheted, majd ki is nyomtathatod saját magadnak, vagy elküldheted egy profi névjegy készítő cégnek, a nyomdai munkát rájuk bízva.
A program 15 napig ingyen használható, de 15 perc alatt simán elkészítheted saját névjegyedet.

 

 
 
FxFoto ingyenes képszerkesztő letöltés

 

FxFoto free, teljesen ingyen képszerkesztő tölthető le a gyártó honlapjáról! A Photoshop, Corel Photo és Gimp szerkesztők leggyakrabban használt, szinte nélkülözhetetlen kellékeit mind megtalálod az FxFoto ingyenesen elérhető verziójában. Az elkészült digitális fénykép tetszés szerint forgatható, átméretezhető, vágható, tömöríthető, színezhető és sok további eszközzel szabadon alakítható!

 

 
 
Kép kicsinyítő, átméretező letöltés ingyen

 

Digitális képek vágása, átméretezése, kicsinyítése kezdő fotós számára az első felmerülő probléma. Erre kínál profi, mégis egyszerű megoldást a Faststone ingyen letölthető digitális képvágója, átméretezője. A fényképeket egyesével, vagy akár tömegesen is átméretezhetjük, vághatjuk, tömöríthetjük így könnyen küldhetők e-mail-ben, illetve internetre is gyorsabban tölthetjük fel.

 

 
 
Ingyenes magyar képszerkesztő!


Igen! Teljes verziós, ingyenesen letölthető képszerkesztő, magyar nyelven! Ez a Paint.net. Csak a kreativitásod szabhat határt a fényképeid módosításai során és jó alternatívája lehet az Adobe Photoshop, vagy a Corel Draw programoknak. Amatőr fotósnak is szüksége van valamilyen képszerkesztőre, átméretezés, tömörítés, vörösszem efektus eltávolítás, fehéregyensúly helyreállítás, szín és kontraszt módosítás még a legegyszerűbb családi fotóknál is elkerülhetetlen módosítások.
 
 

Ingyen képtömörítő program letöltés!

 

Ingyenesen letölthető és a digitális képek tömörítésére, méretezésére kiválóan használható program a magyar nyelvű Irfanview! A digitális fényképezők egyre nagyobb felbontása örvendetes tendencia, de a nagyobb felbontás mind nagyobb és nagyobb fájlméreteket eredményez még jpg formátumban is. E-mail-ben küldendő, vagy a webre szánt fotókat tömöríteni kell. Hozzáértők számára természetes a Photoshop használata a jpg kép tömörítéshez, de amatőr fotósoknak tökéletes megoldást biztosíthat az ingyenes, magyar nyelvű Irfanview képtömörítő is.

 

  

 

PHOTOSHOP CS4 LETÖLTÉS!

 

Photoshop CS4 letöltés!Megjelent az elsőszámú fotószerkesztő program a Photoshop ingyen letölthető CS4 próba verziója. A jelenlegi legújabb Photoshop ingyenes példányát, szokás szerint az Adobe oldalán történő regisztráció után lehet letölteni. Ha valaha is szerkesztettél képet és azt nem Photoshop-al tetted, akkor nagyon rosz úton jársz. Kikerülhetetlen, elengedhetetlen, nélkülözhetetlen egyszerűen ez "A" képszerkesztő. Kezdők számára is áttekinthető kezelőfelülettel pillanatok alatt változtathatod a képed méretét, felbontását, kontrasztját, világosságát. A rétegek segítségével foto montázsokat készíthetsz, vagy feliratozhatod kedvenc képedet. Webes fotoalbum varázslóval pillanatok alatt közzéteheted képeidet a neten.

 

 

 

CD, DVD, VHS BORÍTÓ KÉSZÍTŐ LETÖLTÉS

 

CD, DVD, VHS borító készítő letöltésCD, DVD borító szerkesztéshez és nyomtatáshoz használható programokat gyűjtöttünk össze. Általánosságban elmondható, hogy kis méretű, gyorsan letölthető és könnyen telepíthető illetve használható programokról van szó. Szinte az összes formátumot kezelik és pár kattintással összeállíthatod kedvenc CD-d, DVD-d borítóját.

 

 

 

 

ILLUSTRATOR CS3 LETÖLTÉS

 

Illustrator Cs3 letöltésMegjelent az Adobe Illustrator Cs3 vektorgrafikai program legújabb ingyenesen letölthető demo változata. A Photoshop Cs3-hoz hasonlóan ezt is 30 napig tudod használni, utána vagy megveszed, vagy újratelepíted. Az ingyenes Illustrator Cs3 letöltést az Adobe honlapján tudod indítani a regisztrációt követően. Természetesen ha letöltötted már a Photoshop Cs3-at akkor ugyanazzal a regisztrációval megszerezheted az Illustrator Cs3 grafikus képszerkesztőt is.

 

 

 

 

PHOTOSHOP CS3 LETÖLTÉS

 

Photoshop Cs3 letöltésMegjelent a képszerkesztő programok némbörvannnya a Photoshop Cs3 ingyen letölthető demó változata. Az új Photoshop 30 napig ingyen használható és ez az idő elég is arra, hogy eldöntsed... megveszed, vagy csak újra telepíted :) A letöltéshez sajnos szükséged lesz egy gyors regisztrációra, na és 463 Mb üres helyre a gépeden! Aki komolyan szeretne fotózni, képszerkeszteni annak nélkülözhetetlen jóbarátja lesz a Photoshop. Tehát Photoshop Cs 3 letöltés indulhat?